Accessoires
10 november 2006 - Ron Smeets

Micro card reader voor microSD kaarten

Het handigste aan deze mini cardreader is toch zeker het 'oogje' waarmee je hem aan je sleutelbos kunt (lees: moet) hangen.

Dat is namelijk volgens mij de enige manier om hem, en wellicht je microSD kaart met daarop al je vakantiefoto's, niet binnen de kortste keren kwijt te raken.

Deze mini-cardreader is niet veel groter dan het topje van een duim. De exacte afmetingen: 39x20x7 millimeter. Meer foto's:Gerelateerde links:
Mini USB multi-format cardreader
Een echte universele cardreader
IPod dock en cardreader
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.