Toestellen
06 november 2009 - Ron Smeets

Michael Jackson Phone: "This is Niks"

Laat ik voorop stellen dat ik het niet leuk vind dat ik dit kan zeggen, maar ik ben bang dat Michael Jackson zich omdraait in zijn graf als hij dit toestel, dat door een Chinese fabrikant tot de Michael Jackson Phone gebombardeerd is, ziet.

Over de specs is niet veel meer bekend dan dat het een 'fashionable' (mwah) muziek phone is (duh!) met een camera, bluetooth, USB 2.0 aansluiting, microSD geheugenkaart, e-Book software en FM Radio.

Verder worden nog wat wollige, nietszeggende, termen, kenmerkend voor veel mobieltjes van Chinese makelij, als 'large capacity phone' en 'worldwide multiple language support' genoemd. Aan de foto's hieronder te zien wordt hij geleverd met een Michael Jackson DVD (zal wel een kopietje zijn ;-) Nee, het enige dat ik hiervan kan zeggen, zonder het toestel ooit van dichtbij gezien te hebben is: "This is Niks" Michael-Jackson-Phone-d Michael-Jackson-Phone-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.