Entertainment
26 april 2008 - Ron Smeets

Mexicaanse persofficier steelt BlackBerry's van Politici

Schijnbaar is het in de VS gebruikelijk dat politici tijdens vergaderingen hun BlackBerry's (en andere mobiele toestellen?) buiten de vergaderruimte moeten laten liggen.

Een Mexicaanse persofficier dacht slim te zijn en stopte een stuk of zes van die toestellen in zijn zak in de hoop dat hij ze thuis met winst kon verkopen.

Helaas voor de goede (pf slechte) man werd hij nog voordat hij weer op het vliegtuig stapte in de kraag gevat door de Amerikaanse Geheime Dienst die hem op beelden van een beveiligingscamera betrapt hadden.

De Mexicaan is nu zonder baan (en BlackBerry's) naar huis gestuurd.Gerelateerde links:
Hetze tegen SideKick dief
Domme dief steelt smartphone van smart guys
Smartphone dief met behulp van GPS gepakt
Camphone dief zet zichzelf te kijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.