Geruchten
12 september 2011 - Ron Smeets

Metalen BlackBerry gespot in video

Een week of twee geleden dook een erg onduidelijke foto op van een zilverkleurige BlackBerry met een, vermoedelijk, metalen behuizing. Toen werd nog gespeculeerd dat dit wel eens de eerste BlackBerry zou kunnen zijn met het nieuwe, QNX, besturingssysteem.

Welnu, enkele uren geleden zag ik onderstaande video waarin dit ietwat hoekige toestel wederom te zien is, maar nu een heel stuk duidelijker. Er wordt gespeculeerd dat dit een toestel zal worden in Bold Touch 'familie'.

Zoals op de Chinese video te zien is staat er nog 'gewoon' BlackBerry OS 7 op. Geen QNX versie dus, maar dat kan, vorodat het toestel klaar is om naar de winkels te gaan, zeker nog veranderen. Verder valt ook het ietwat andere toetsenbord design op.

http://www.youtube.com/watch?v=ykt3V8rt3W4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.