Nieuws
02 november 2008 - Ron Smeets

Met korting naar LeWeb 08

Over amper twee en een halve week start de 2008 editie van LeWeb. Ruim 1500 deelnemers uit 40 verschillende landen, een lijst van inspirerende sprekers en 30 startups (hier de volledige lijst). Kortom, genoeg redenen om op 9 en 10 december aanwezig te zijn bij Europa's grootste conferentie over het Web.

Lezers van MobileCowboys, DutchCowboys en DutchCowgirls kunnen met 20% korting op de entreekaarten naar dit jaarlijks terugkerende top-event in Parijs (Le 104).

Om je korting te verzilveren ga je naar de officiele registratie-site. Daar schrijf je je in met de discountcode "BLOGDISCOUNT".

Op het affiche van dit jaar staan klinkende namen zoals o.a. schrijver Paulo Coelho, Nikesh Arora (President Google Europa) en Marissa Mayer (Vice President Search Google), Michael Arrington van TechCrunch, Chris DeWolfe en Travis Katz van MySpace, Chris Anderson van TED, Lorenz Bogaert van Netlog, Joi Ito - Ceo van Creative Commons, Robert Scoble, Werner Vogels van Amazon en hopelijk spreekt hij deze keer wel - David Weinberger (Cluetrain Manifesto). Het volledige programma kun je hier downloaden.

Op YouTube presenteren organisatoren Loic en Geraldine Lemeur persoonlijk het programma. Het thema voor dit jaar is Love, Why? Lees ook de toelichting op Loic zijn persoonlijke blog.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.