Nieuws
17 april 2012 - Redactie MobileCowboys

Met korting naar de Mobile Convention Amsterdam

Het mobile event van het jaar, Mobile Convention Amsterdam, met speciale Mobile Cowboys korting. 8 mei Beurs van Berlage Amsterdam.

Onze wereld is mobiel. 77% van de wereldbevolking maakt gebruik van mobiel als belangrijkste communicatiemiddel. De afgelopen drie jaar zijn er meer dan 300.000 mobiele apps ontwikkeld en M-payments hebben nu een waarde van US $ 240 miljard. De voorspellingen voor de komende jaren zijn 'booming'. Bedrijven en merken zullen nu een substantiële aanwezigheid in deze mobiele wereld moeten creëren. En wat doet uw bedrijf? Wat is uw next step in mobiel?

Mobile Convention Amsterdam navigeert u in één dag door de mobiele mogelijkheden met 50+ sessies, internationale topsprekers, experts en top cases. Een spot on update over de mobile topics van dit moment: social media, mobile couponing, location based services, mobile payment, m-commerce, augmented reality en mobile advertising.

In diverse tracks wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen van dit moment. Brand Marketing toont topspelers uit mobile marketing de kansen en lessons learned.  Met vragen zoals wat is een succesvolle app en hoe  verwerkt ik mobile in mijn bestaande marketing mix.  Met cases van de juryvoorzitter van Mobile Lions Cannes (Saatchi &Saatchi), mobile goeroe Tomi Ahonen, Google, KLM, Unilever en toonaangevende bureaus zoals We Love Design.

Media & publishing gaat in op hoe je mobile in kunt zetten voor media en uitgeven. Welke kansen biedt de iPad? Welke rol speelt mobile ten opzichte van print en online? En hoe kun je bv. augmented reality toepassen? Met o.a. cases van BBC (Olympische Spelen), Endemol en Sanoma Media.

Business laat de kansen en uitdagingen zien van het gebruik van mobile in business. Hoor alles over de toepassing van mobile in e-commerce, sales en business processen. Inspirerende verhalen van o.a. Asymco.com, MEF en het panel over Mobile Payments (ABN, ING en Rabobank).

In Implementation komt de meer praktische kant aan bod. Hoe kun je je bedrijf aanpassen aan Mobile? Wat is er nodig? Hoe maak je een app en hoe lang duurt dat? Wat zijn de kosten? Mobile Convention Amsterdam biedt een instant update met insights, overviews en best en worst cases van o.a. Moop.Me en Beyond Reality.

Profiteer van een speciale Mobile Cowboys korting van 50,- euro en registreer met code MCA109MP.

Meer weten? Surf naar: www.mobileconventionamsterdam.nl

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl