Entertainment
22 december 2011 - Ron Smeets

Merry X-mas van Android

OK, het duurt nog een paar dagen voordat het echt Kerst is, maar ik neem aan dat vrijwel iedereen al in de stemming aan het komen is ;)) Al dan niet gepaard gaand met de stress van de laatste (on- en offline) inkopen, het samenstellen van de kerstmenu's of het inpakken van koffers voor diegenen die wel weer een Witte Kerst gaan opzoeken.

Het Android team van Google maakte onderstaande videokerstgroet, compleet met sneeuw in de tuin van hun kantoor in Mountain View, California, waar het nu en tijdens de Kerstdagen ook gewoon tussen de 15 en 18 graden wordt, met veel zon ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.