Geruchten
26 oktober 2014 - Ron Smeets

Meizu MX4 Pro met home button gespot Eerste Meizu met vingerafdruk scanner?

De iPhone namaker van het allereerste uur, Meizu, heeft de afgelopen jaren niet heel erg veel bijgeleerd. Nu denk ik niet dat de fabrikant daar erg wakker van zal liggen want haar toestellen worden vooral in thuisland China verkocht, en dat land is groot genoeg om succesvol te kunnen zijn.

Enfin, enkele maanden geleden dook de Meizu MX4 al eens op, maar er gaan ook al een tijdje geruchten over een Pro versie van dat model. Afbeeldingen daarvan lijken nu gespot te zijn. De meest opvallende verandering is de aanwezigheid van een fysieke home knop.

Dat heeft, als de geruchten kloppen, alles te maken met de toevoeging van een vingerafdruk sensor. Verdere specs die aan de Meizu MX4 Pro gekoppeld worden doken eerder al op en spraken onder andere van een 5.4 inch QHD display (2560 x 1440), een Exynps 5 Octa core processor, 20.7 megapixel camera en Android 4.4. We zullen zien. De afbeeldingen van een witte en zwarte MX4 Pro:

Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.