Nieuws
09 januari 2008 - Mark

Meizu MiniOne M8 niet in Las Vegas

In tegenstelling tot alle berichten die de afgelopen weken de ronde deden over de introductie van een van de meest besproken iPhone rip off's, de Meizu MiniOne M8, tijdens de CES blijkt het toestel daar dus toch niet aanwezig te zijn.

In een verklaring zegt de CEO van Meizu, Jack Wong, dat het toestel nog niet klaar is om aan het grote publiek te tonen en dat er nog hard gewerkt wordt aan het 'finetunen' van de software van het toestel. Wong zegt nu dat Meizu de MiniOne M8 zal introduceren tijdens de CeBIT, medio Maart, in Hannover.

Klinkt niet echt geloofwaardig als je het mij vraagt. Als de problemen inderdaad alleen te maken zouden hebben met het 'finetunen' van de software, dan zal men toch zeker al een (deels) werkend prototype hebben. En waarom, na de hele hype over de M8 die op de CES aanwezig zou zijn, die niet toch meenemen naar de CES dan?

Ik denk nu eerder dat het toestel helemaal niet bestaat of dat Meizu toch bang geworden is voor de Apple die een dergelijke namaak iPhone natuurlijk niet zomaar op de markt zullen laten komen.

We zullen het over een week of 8 in Hannover wel zien. Misschien zelfs al eerder, in Barcelona, maar daarover rept Wong met geen woord.Gerelateerde links:
Foto's van de Chinese Meizu M8 iPhone look-a-like
Nieuwe foto's van de Meizu M8 iPhone kloon opgedoken
Inkoppertje voor de juristen van Apple
iPhone kloon van Meizu krijgt meer knoppen op front
Meer details van de Meizu M8 'iPhone-look-a-like'
Meizu MiniOne M8 introductie tijdens de CES
Indrukwekkende specs Meizu MiniOne: toch een GSM
Over de auteur: Mark