Toestellen
03 maart 2008 - Ron Smeets

Meizu MiniOne M8 niet in Hannover

Het begint er steeds meer op te lijken dat de veelbesproken en langverwachte iPhone kloon van Meizu, de MiniOne M8, uitdraait op een enorme sof.

Nadat de CEO van Meizu, enkele maanden geleden nog beloofde dat het toestel officieel onthuld zou worden tijdens de CES, begin januari in Las Vegas, is het toestel tot op de dag van vandaag nog steeds niet in levende lijve te zien geweest.

Behalve de afwezigheid in Las Vegas en Barcelona blijkt het toestel nu ook niet aanwezig te zijn op de stand van Meizu in Hannover. En dat terwijl de CEO van Meizu, Jack Wong, toch persoonlijk ten overstaan van de hele wereld beloofde dat het toestel toch echt zijn opwachting zou maken op de CeBIT.

Het excuus dit keer: de demoversie (prototype) is nog niet af, maar, zo beloofd Meizu nu, de MiniOne M8 zal binnen nu en zes maanden wel op de Chinese markt geintroduceerd gaan worden. Over een eventuele wereldwijde lancering wordt met geen woord meer gerept.

Als je het mij vraagt dan zullen we deze iPhone kloon nooit in het echt gaan zien.Gerelateerde links:
Meizu MiniOne M8 niet in Las Vegas
iPhone kloon van Meizu krijgt meer knoppen op front
Nieuwe foto's van de Meizu M8 iPhone kloon opgedoken
Meizu MiniOne M8 introductie tijdens de CES
Foto's van de Chinese Meizu M8 iPhone look-a-like
Meer details van de Meizu M8 'iPhone-look-a-like'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.