Geruchten
26 november 2007 - Ron Smeets

Meizu MiniOne M8 introductie tijdens de CES

Volgens de Chinese site van CNMO is Meizu van plan om hun iPhone kloon, de MiniOne M8 officieel aan het grote publiek te presenteren tijdens de komende CES in Januari.

Kort daarna, in Februari, moet het toestel daar dan ook al in de winkels gaan verschijnen. Tenminste, als de juristen van Apple daar geen stokje voor gaan steken en dat laatste lijkt onvermijdelijk.

Over de MiniOne M8 is al veel gezegd en geschreven sinds het toestel voor het eerst in het geruchtencircuit opdook en als het toestel inderdaad tijdens de CES geintroduceerd gaat worden, dan heeft het in totaal net geen jaar geduurd sinds het toestel voor het eerst gespot werd.

Als deze berichten kloppen dan ga ik er ook van uit dat het toestel in Februari te zien zal zijn in Barcelona tijdens 3GSM.Gerelateerde links:
Meizu's iPhone look-a-like is geen GSM
Indrukwekkende specs Meizu MiniOne: toch een GSM
Foto's van de Chinese Meizu M8 iPhone look-a-like
Meer details van de Meizu M8 'iPhone-look-a-like'
Inkoppertje voor de juristen van Apple
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.