Toestellen
10 mei 2010 - Ron Smeets

Meizu M9 met Android in de maak

De grote baas van Meizu, Jack Wong, heeft weer eens iets geroepen, en dit keer ook laten zien, over een nieuwe Meizu, de M9 met Android, dit keer. Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat de eerste berichten over een Meizu M9, opvolger van de Meizu M8, boven kwamen drijven.

Als al Wong's praatjes en 'aankondigingen' van de afgelopen drie jaar werkelijkheid gewerden waren dan lagen er nu meer dan 10 verschillende Meizu toestellen in de winkels. Kortom, voldoende reden om ook deze berichten niet direct al te serieus te nemen.

Enfin, volgens meneer Wong wordt de Meizu M9 dus een Android 2.1 toestel dat mogelijk al in Augustus in de (Chinese) winkels zal liggen. Andere specs die genoemd worden zijn een HDMI uitgang, een 1GHz Samsung C110 processor en een 3.6 inch touchscreen display. Het prijskaartje van de Meizu M9 zou rond de 350 dollar (280 Euro) komen te liggen. We zullen zien... Meizu-M91

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.