Geruchten
07 november 2010 - Ron Smeets

Meizu M9 (Android) gespot

Het verhaal van Meizu is toch vooral de jarenlange niet waargemaakte beloftes dat deze Chinese fabrikant haar iPhone kloon wereldwijd zou gaan verkopen. Mocht je daar nog niet het fijne van weten, dan kijk maar eens naar deze artikelen.

Enfin, enkele maanden geleden werd al duidelijk dat de volgende Meizu waarschijnlijk een Android toestel zou worden, de Meizu M9. Welnu, van dat toestel zijn dit weekend enkele spypics en specs opgedoken.

De Meizu M9 zou, onder andere, voorzien worden van een 3.6 inch touchscreen display (720 x 480, maar er wordt schijnbaar nog onderhandeld of er geen Retina display in mag met 960 x 640 resolutie), 1GHz processor, 5 megapixel camera en een HDMI uitgang. We zullen zien. De foto's zijn overigens niet echt bijzonder te noemen.  Meizu-M9-Spy-0611-c Meizu-M9-Spy-0611-a Meizu-M9-Spy-0611-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.