Nieuws
05 januari 2010 - Ron Smeets

Meizu M8 3G uitgesteld

Tja, ik kan niet zeggen dat dit bericht mij echt verraste toen ik het las. De CEO van Meizu heeft op zijn eigen forum namelijk geroepen dat de release van de Meizu M8 3G (gepland voor Maart 2010) nog zeker zes maanden op zich zal laten wachten.

Zoals gezegd, niet echt een verrassing. Bij de aankondiging en release van de eerste Meizu M8, ofwel een schaamteloze iPhone kloon, heeft het allemaal ook veel langer geduurd dan verwacht. Onder andere omdat Apple en diverse autoriteiten het nodige roet in het eten gooide van deze Chinese namakers.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.