Nieuws
06 november 2008 - Ron Smeets

Mega C905 foto's ook naar Nederland

Enkele weken geleden dook een viral video van de Sony Ericsson C905 op waarin een aantal mega grote foto's te zien waren die, zo luidde het verhaal, gekiekt waren met de gloednieuwe 8.1 megapixel Cybershot phone.

Aanstaande maandag (10 November) zullen vergelijkbare billboards in Amsterdam opduiken. Sony Ericsson voorspelt dat de beelden zeker niet onopgemerkt zullen blijven en uiteenlopende reacties van voorbijgangers zullen uitlokken.

Het zal mij benieuwen op welke ludieke plekken foto's zullen opduiken en of het dezelfde zijn als in onderstaande video uit Berlijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.