Nieuws
29 juli 2014 - Redactie MobileCowboys

Meet the new Dutchcowboys!!!

Het is feest, want met veel trots presenteren wij vandaag de nieuwe website van Dutchcowboys. Het is de derde titel die gebruik maakt van het nieuwe platform. Sinds 2014 maken de sites Travelvalley en Carrepublic al gebruik van dit platform en vandaag is het aan the big brother Dutchcowboys.nl om ook de stap te maken. Met een compleet eigen look & feel ging vandaag het paradepaardje live.

Volledig responsive

Zo'n 50 procent van de bezoekers bezoekt de site via een smartphone of tablet. Hierdoor  was het een noodzakelijke stap om de website te veranderen. Dutchcowboys  is nu volledig responsive en geoptimaliseerd voor alle denkbare devices. Het nieuwe platform maakt het ook mogelijk om cross-site te publiceren, omdat het wordt gevoed vanuit één centrale omgeving. Het voordeel hiervan is dat het de mogelijkheid biedt om artikelen te plaatsen op meerdere titels zonder dat er sprake is van duplicate content.

Naast het volledige responsive design is de site simpelweg een feestje om naar te kijken. Beeld en beleving  staan centraal en ook de snelheid van het nieuwe platform is een flinke verbetering. Pak vooral je smartphone, tablet of surf via je desktop naar de site en maak kennis met de nieuwe Dutchcowboys.nl Wij zijn er trots op!

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl