Geruchten
13 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

'Meerdere versies Galaxy S5, waaronder een metalen versie'

Het meest hardnekkige gerucht van de afgelopen tijd is dat Samsung in maart de Samsung Galaxy S5 zal gaan presenteren. Volgens de laatste geruchten zal dit toestel in verschillende uitvoeringen gaan verschijnen. Zo zou er een premium versie komen die deels een metalen behuizing heeft. De normale editie zou wel helemaal van plastic gemaakt worden. Ook zou er een Samsung Galaxy S5 Zoom en een Samsung Galaxy S5 Mini op de planning staan. 

Alle versies zouden vergelijkbare hardware gaan hebben. Wat sowieso zeker lijkt volgens SamMobile, is dat er sprake zal zijn van een 4,8 inch groot Super AMOLED beeldscherm. Uiteraard zullen alle toestellen draaien op de nieuwste versie van Android, Android 4.4 KitKat. Wat er over de Zoom en de Mini bekend zou zijn, is dat ze pas na de aankondiging van de Samsung Galaxy S5 gepresenteerd zullen gaan worden, ergens in de zomer.

Verder zou de Galaxy S5 voorzien worden van een 64 bit-processor, minimaal 3GB aan werkgeheugen en een 16 megapixel-camera. De komende weken kunnen we ongetwijfeld nog meer geruchten verwachten, dus zullen we jullie ook van elk gerucht op de hoogte blijven houden.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl