Geruchten
16 november 2010 - Ron Smeets

Meer specs van de Sony Ericsson Anzu (Xperia X12) opgedoken?

Enkele dagen geleden doken al enkele kiekjes op van de Sony Ericsson Anzu, ook wel Xperia X12 genoemd. Deze geruchten zijn overigens bevestigd noch ontkent door de fabrikant zelf, maar dat behoort tot de standaard policy en zegt nog niets.

Op een Zweeds / Pools forum (url is Zweeds, site is Pools) is vandaag een lijstje met specs opgedoken dat, als we de bron mogen geloven, aan de Sony Ericsson Anzu toebehoort. Op zich niets spannends en natuurlijk, net als de foto's, ook nog steeds niet meer dan een gerucht.

- 8.1 Megapixel AF camera met Exmor R (16x Digitale Zoom), Pulsed LED flits, gezichtsherkenning
- HD Video recording (720p/30fps) met stereo audio recording support, & Tracking in video recording)
- 3.5mm audio aansluiting
- Noise Suppression
- 4.2” FWVGA (854×480) Capacitive display (16 Mljn kleuren)
- Wi-Fi 802.11 b/g/n
- HDMI (type D)
- Kompas
- Afmetingen: 125.0 x 62.5 x 8.7-10.9 mm (dikte is groter bij de camera)
- Accu: 1500 mAh
- OS: Android Gingerbread

Bron

    Over de auteur: Ron Smeets
     
    Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.