Geruchten
06 juni 2014 - Ron Smeets

Meer specs van de LG G3 Mini gespot

Het is niet de eerste keer dat specs van de vermeende LG G3 Mini opduiken. Ruim zes weken geleden was al het een en ander af te leiden uit een xml profiel.

Dit keer betreft het echter informatie uit een import document. Daarin wordt een toestel met de typenaam LG GD722 vermeld. Dat zou dus de typeaanduiding van de LG G3 Mini zijn, maar ook dat zijn natuurlijk nog onbevestigde geruchten.

Afbeeldingen van het toestel zijn er (helaas) nog niet. De foto hierboven is dan ook van de LG G2 Mini die ook pas sinds enkele weken bij ons in de winkels ligt.

Kijkend naar de gelekte specs uit het import document, dan is de link tussen dit gelekte document en een compacte 'mini' smartphone, zo gek nog niet. Zo heeft het toestel een 4.5 inch scherm, een 2100 mAh accu, een 5 megapixel camera, een 1.2 GHz quad core processro en 8GB intern geheugen. Hieronder een screenshot van het betreffende document en de specs.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.