Geruchten
04 maart 2007 - Ron Smeets

Meer specs van de HTC Erato en Wings bekend

Rond de jaarwisseling doken in het geruchtencircuit diverse nieuwe HTC toestellen op. Daaronder waren ook de Erato en Wings.

Van deze twee toestellen zijn de belangrijkste specs inmiddels ook bekend, tenminste, als we de bronnen van PDAdb dot net mogen geloven.

Volgens PDAdb komt de Wings (HTC S730) in Juli op de markt. Het toestel is onder andere voorzien van een slide-out keyboard, 400MHz Samsung 32bit processor, 2.4inch QVGA display, quad-band GSM, UMTS, HSDPA, Sirfstar III GPS ontvanger, Bluetooth, WiFi, microSD kaart en 1.9 megapixel camera.

De Erato, of HTC S420, wordt de opvolger van de 'Star Trek' en ligt volgende maand (april) al in de winkels. Ook deze HTC krijgt, volgens PDAdb, een 2.4 inch QVGA display, 400MHz processor, SirfStar III GPS ontvanger, quad-band GSM, UMTS, HSDPA, Bluetooth en een 1.9MP camera. De Erato mist wel een qwerty toetsenbord, maar in ruil daarvoor (nou ja) krijg je wel een ingebouwde FM Tuner en een extra (extern) display van 1.2inch.

Klinkt meer dan aardig, maar we zullen nog even moeten afwachten wat hiervan allemaal waar blijkt te zijn in de (nabije) toekomst.Gerelateerde links:
HTC Erato als opvolger van de 'Star Trek'
Nog een in de rij van HTC geruchten: de Wings
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.