Geruchten
17 maart 2009 - Ron Smeets

Meer specs en pics van de Motorola QA4 (Evoke) opgedoken

Een tijdje geleden dook de Motorola QA4 al eens op in het geruchtencircuit. Via de website van de FCC zijn gisteren nog meer specs en enkele kiekjes van het toestel uitgelekt.

De Motorola QA4, aka Evoke, wordt een touchscreen slider met een WQVGA display (240x400 pixels), 2 megapixel camera, microSD geheugenkaart gleuf, A-GPS, Stereo Bluetooth (A2DP), stembesturing, MP3 speler, E-Mail en Instant Messaging support.

Hij is met een afmeting van 108x50.5mm en 128 gram niet al te groot of zwaar maar met 17.5mm wel relatief 'dik'. Niet echt een high-end device dus. WiFi lijkt ook te ontbreken. Wel wordt nog gesproken over support voor Google Contacts, YouTube en Picasa accounts.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.