Geruchten
31 januari 2006 - Ron Smeets

Meer Nintendo DS Lite geruchten

Op YouTube is een videoclip te zien van wat de Nintendo DS Lite zou moeten zijn waarover we vorige week ook al schreven.

In het filmpje kun je de DS Lite naast de gewone DS zien en wat meteen duidelijk wordt, als het filmpje geen fake is, is het feit dat de DS Lite inderdaad een stuk kleiner is en lichter oogt dat de wat plompe DS.

Begin Maart, als we de andere geruchten mogen geloven, zal Nintendo het verlossende woord verspreiden :-)Gerelateerde links:
Nintendo DS Lite komt eraan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.