Nieuws
08 mei 2014 - Ron Smeets

Meer MB's voor reizende KPN klanten met Internet EU Bundels

KPN heeft met ingang van 1 mei het aantal MB's van de Internet EU Bundels opgeschroefd. Met de dagbundel van €2,50 kun je nu in het buitenland 50MB per dag verstoken. Dat is 35 MB meer dan voorheen. De maandbundel van 10 Euro geeft nu 200MB datategoed (was 100MB).

KPN zegt tot dit besluit gekomen te zijn vanwege de groeiende vraag van klanten om tijdens de vakantie in het buitenland mobiel online te kunnen, ook als er even geen (gratis) WiFi in de buurt is.

Uit her persbericht: Ongeveer zeventig procent van de klanten van KPN is minimaal één keer paar jaar in het buitenland. Augustus is hierin echt een piekmaand. Tegelijkertijd gaat niet iedereen in hartje zomer op vakantie, vandaar dat de nieuwe MB-bundels al vanaf mei beschikbaar zijn. 

Natuurlijk blijft het vangnet tegen extreem hoge roaming kosten, dat op €60,50 staat, gewoon ook actief wanneer je een buitenland bundel activeert.

Via: KPN

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.