Geruchten
22 april 2014 - Ron Smeets

Meer LG G3 specs uitgelekt

Het is niet voor het eerst dat de LG G3 in geruchten genoemd wordt. Dit keer is een zogenaamd XML (UA) profiel opgedoken die van dat toestel, met codenaam LG LS990 zou zijn.

Daarin worden sommige eerder genoemde specs min of meer 'bevestigd', het blijven natuurlijk nog altijd geruchten. Opvallend is wel dat dit keer gesproken wordt over een 16 megapixel camera. Tot nu toe werd altijd een 13 MP versie, dezelfde die in de G2 zit, genoemd.

In het XML profiel (zie afbeeldingen hieronder) staat verder dat het toestel 2GB RAM heeft, 32GB intern geheugen plus maximaal 64GB extra opslagcapaciteit via een microSD kaartje en een 2.4 megapixel front camera. Eerdere geruchten dichtten de G3 onder andere al een 5.5 inch scherm tot met 2560 x 1440 resolutie.

LG-LS990-UA-a LG-LS990-UA-b

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.