Geruchten
05 juni 2009 - Ron Smeets

Meer iPhone 3.0 info

De kans dat Apple aanstaande maandag, tijdens een geplande keynote op de WorldWide Developers Conference (WWDC) de nieuwe iPhone gaat presenteren is groter dan 50%, maar helemaal zeker is het dus nog niet. Apple weet dat soort details over nieuwe productaankondigingen doorgaans goed geheim te houden.

De afgelopen dagen zijn wederom enkele geruchten rondom de nieuwe iPhone opgedoken. Zo is in de systemen van de CarPhone WareHouse al 'plek gemaakt voor de komst ervan (foto hiernaast).

Ook de Amerikaanse gadget-guru Walt Mosberg heeft weer van zich laten horen. Hij sprak onlangs over de Palm Pre als iPhone concurrent en liet daarin ook enkele opmerkingen vallen over de nieuwe iPhone. Zo zou het toestel waarschijnlijk geen uitschuifbaar toetsenbord krijgen (niet echt een verassing overigens) en binnen een maand (eind Juni) al in de Amerikaanse winkels liggen. Verder zei Mosberg nog dat de nieuwe iPhone vol met nieuwe functies zal zitten.

Enfin, er wordt weer genoeg gespeculeerd. Over een paar dagen, maandag 8 Juni rond 19u30, weten we ongetwijfeld meer. Dan is de keynote van Apple's vice president Philip Schiller zo'n 30 minuten onderweg ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.