Geruchten
10 september 2007 - Ron Smeets

Meer info van de Palm Centro uitgelekt

Voor zover bekend, want info of foto’s van een andere Palm,zijn nog niet uitgelekt de afgelopen weken, wordt de Centro, Palm’s eerste ‘consumenten’ Smartphone, woensdag hier in Nederland officieel geïntroduceerd (wij zullen daar bij zijn).

In de VS is vandaag opnieuw een foto van de Centro uitgelekt, deze keer afkomstig uit een presentatie van de toestelmaker voor Sprint, een van de providers in de VS die dus waarschijnlijk de Centro gaan verkopen.

Op de foto is ook te lezen dat het toestel in Q4 op de markt gaat komen, voorzien is van EV-DO support en een 1.3MP camera. Vooral dat laatste vind ik niet echt meer van deze tijd. Zeker als dit het toestel zou zijn waarmee Palm de consumenten-smartphonep-markt wil gaan veroveren.

Enfin, woensdag zullen we het zeker weten. . .Gerelateerde links:
Palm Centro wordt volgende week officieel gelanceerd
Eerste offciële foto van de Palm Centro uitgelekt
Palm Treo 800 (Gandolf) wordt de Centro
Is dit de nieuwe Palm Gandolf?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.