Geruchten
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Meer info over de Galaxy A5 en A7 opgedoken De geruchten dat de Samsung Alpha familie uitbreiding krijgt worden steeds sterker

Er gaat geen halve dag voorbij of er duikt wel weer ergens een nieuw gerucht met informatie over de goedkopere Galaxy Alpha varianten die Samsung aan het voorbereiden is.

Naast de Galaxy A5 en de A3 werd ook al een tijdje gesproken over de Galaxy A7. Afgaand op de nummering in de naam zou dat de duurste, en meest high-end, van de drie moeten worden. De afgelopen dagen ging het online echter vooral over de A3 en de A5. Tot nu dus.

De Galaxy A7 zou uitgerust worden met een 5.5 inch scherm. Daarbij wordt nog vermeld dat de Chinese variant van het toestel een full HD (1920 x 1080) display zal krijgen. Eerdere geruchten spraken nog over HD resolutie (1280 x720). Hoe dan ook, met 5.5 inch zou de Galaxy A7 dus groter worden dan de Galaxy Alpha die een 4.7 inch scherm heeft. Maar dat geldt ook voor de A3 en A5 die, volgens de geruchten dus, respectievelijk een 4.8 en 5 inch krijgen.

Tot slot meldde de bron van deze nieuwe geruchten ook nog dat Samsung de Galaxy A5 mogelijk al in November uit zal brengen. Waar en of dat ook direct hier in Europa zal zijn, dt is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.