Geruchten
10 augustus 2008 - Ron Smeets

Meer info en foto's van de BlackBerry 8900 'Javelin'

Je kunt over RIM en BlackBerry denken wat je wilt, maar de toestellen die de afgelopen weken en maanden in het geruchtencircuit opgedoken zijn zien er stuk voor stuk prima uit.

De Bold is inmiddels officieel gelanceerd en onderweg, zij het mondjesmaat , naar de winkels in sommige landen.

CrackBerry heeft dit weekend enkele officiele foto's en specs van een andere nieuwe BlackBerry weten te bemachtigen. Het is de, eerder ook al eens gespotte, Javelin die, zo luiden de geruchten, als de '8900' op de markt gaat komen (hoewel 9300 en 8301 ook genoemd worden als mogelijke namen).

Enfin, de Javelin, zo blijkt uit de nieuwe informatie, wordt een BlackBerry met onder andere een 512MHz processor, 256MB intern geheugen, een 3.2 megapixel camera, HVGA dsiplay (480x360), WiFi, GPS, microSD geheugen kaart en microUSB aansluiting.

Wel jammer is het feit dat deze BlackBerry geen UMTS / 3G ondersteunt. Nu maar wachten op de officiele aankondiging van de Javelin. Misschien dat RIM een groot event kan plannen voor de presentatie van de Thunder, Kickstart en Javelin?Gerelateerde links:
BlackBerry Kickstart wordt de Pearl 8220
BlackBerry Kickstart naast de Pearl gefotografeerd
Nieuwe foto's van de BlackBerry Javelin
Nieuwe foto's van de BlackBerry Thunder opgedoken
BlackBerry Thunder wordt de 9500
Video van de BlackBerry Javelin
Veel foto's van de BlackBerry 9100 KickStart
Nieuwe afbeelding van de BlackBerry Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.