Geruchten
27 september 2007 - Ron Smeets

Meer foto’s van de W880i opvolger gespot

Enkele dagen geleden doken al de eerste foto’s op van een nieuwe Sony Ericsson Walkmanphone die volgens sommigen de opvolger zou worden van de W880i.

Ook toen gaf ik al aan dat ik het toestel op die foto’s, mochten de geruchten kloppen, geen echt waardige opvolger vind voor de strak en sexy vormgegeven W880i. Natuurlijk is een dergelijke beoordeling op basis van enkele foto’s moeilijk te bewijzen, en ik zou er ook zomaar helemaal naast kunnen zitten als ik ‘m echt in mijn handen krijg, maar de eerste indruk is hoe dan ook niet echt spectaculair.

Inmiddels zijn er meer foto’s van deze Walkmanphone uitgelekt (hierboven en na de klik) waarop onder andere enkele menufuncties te zien zijn.

Daarnaast begint het er toch steeds meer op te lijken dat dit toestel als de W890i op de markt gaat komen en dus echt de opvolger van de W880i is en niet een goedkoper (instap)model zoals ik aan de hand van de foto’s en het uiterlijk van het toestel eerder vermoedde.Gerelateerde links:
Sony Ericsson onthult 9GB high-end Walkmanphone
Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone
Sony Ericsson W930 ???
Review van Sony Ericsson's Walkmantopper, de W880i
Foto's van de W880i opvolger uitgelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.