Geruchten
06 juni 2009 - Ron Smeets

Meer foto's van de Sony Ericsson X2

Enkele dagen geleden lekte al een miniscuul plaatje uit van wat de Sony Ericsson X2 zou moeten zijn. Op een Pools fanblog van de Zweeds-Japanse fabrikant zijn gisteren twee nieuwe kiekjes van het toestel opgedoken en het gerucht dat er een 8 megapixel camera in zou zitten.

De kans dat dit gephotoshopte plaatjes zijn, is volgens mij niet zo groot. Kortom, ze zien er behoorlijk echt uit. Na het uitlekken van de eerste foto belde ik al even met Sony Ericsson hier in Nederland en zoals gewoonlijk geven zij geen commentaar op geruchten ;-) De foto's:

SE-X2-Rumor-0606
SE-X2-Rumor-0606-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.