Geruchten
11 november 2010 - Ron Smeets

Meer foto's van de Sony Ericsson X12 (Anzu)

Gisteren was dook een (ietwat wazige) foto op van een nieuwe Sony Ericsson smartphone die wel heel erg veel weg heeft van de X10. Het toestel, codenaam Anzu, wordt inmiddels her en der ook al de nieuwe Xperia X12 genoemd en er gaan ook geruchten dat dit toestel het Bravia merk gaat dragen.

Wat uiteindelijk de echte naam wordt zullen we natuurlijk pas zeker weten als de Zweeds Japanse fabrikant met officiele berichten komt.

Inmiddels zijn online nog enkele, duidelijkere, kiekjes van de Anzu / X12 gespot. Daarop is onder andere een HD (vdeo)camera te zien. Verder wordt er ook al gespeculeerd dat het een 12 megapixel camera zou zijn. De fotos: SE-Anzu-X12-Xperia-Bravia-Rumor-b SE-Anzu-X12-Xperia-Bravia-Rumor-a SE-Anzu-X12-Xperia-Bravia-Rumor-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.