Geruchten
02 februari 2006 - Ron Smeets

Meer foto's van de Sony Ericsson 'Wilma'

Een week of twee geleden waren de foto's van wat de nieuwe Sony Ericsson multimedia phone zou moeten worden, de Wilma of K800i, nog wat wazig.

Onderstaande foto's, na de 'klik' vonden we op een Chinese site. Inmiddels worden ook steeds meer specs genoemd. Zo zou de K800i (wat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe naam wordt) voorzien zijn van een 3.2MP Cam, 466MB geheugen , uitbreidbaar dankzij een Memory Card Pro slot en Bluetooth.Gerelateerde links:
Weer een nieuwe Sony Ericsson gespot
Sony video-phone in bushokjes
Nog een nieuwe Walkmanphone van SE???
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.