Geruchten
05 november 2009 - Ron Smeets

Meer foto's van de Sony Ericsson Kurara opgedoken

Hoewel de Xperia X10 de afgelopen dagen de meeste aandacht trekt voor Sony Ericsson is sinds gisteren ook de Kurara weer volop in het nieuws.

Officieel heeft Sony Ericsson nog niets gemeld over de Kurara dus vooralsnog moeten we het nog doen met de 'vermoedelijke' specs en (wazige) foto's uit het geruchtencircuit. De kiekjes die vannacht opdoken zijn van Griekse komaf.

Sony-Ericsson-Kurara-0511-a Sony-Ericsson-Kurara-0511-b Sony-Ericsson-Kurara-0511-e Sony-Ericsson-Kurara-0511-d Sony-Ericsson-Kurara-0511-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.