Toestellen
29 augustus 2011 - Ron Smeets

Meer foto's van de Samsung Galaxy W

Vorige week heeft Samsung een viertal nieuwe Galaxy modellen al min of meer onthuld. Nog zonder daarbij alle specs en looks vrij te geven overigens. Dat gebeurt waarschijnlijk op 1 september in Berlijn.

De afgelopen uren zijn wwn aantal nieuwe foto's van een van deze toestellen opgedoken. Het gaat om een witte versie van de Samsung Galaxy W. Daarvan was tot nu toe alleen een (kleine) afbeelding van de voorzijde door Samsung gepubliceerd.

Samsung-Galaxy-W-Back Samsung-Galaxy-W-I8150_3 Samsung-Galaxy-W-Front Samsung-Galaxy-W-I8150_4 Samsung-Galaxy-W-I8150_5 Samsung-Galaxy-W-I8150_7

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.