Geruchten
30 oktober 2010 - Ron Smeets

Meer foto's van de PSP Phone opgedoken

Enkele dagen geleden dook de PlayStation, aka PSP, Phone ineens weer op. Een toestel dat, zoals ik toen ook al schreef, al een aantal jaren in het geruchtencircuit rond waard maar waarvan eigenlijk alom al werd aangenomen, mede door uitspraken van zowel Sony als Sony Ericsson, dat hij er niet meer zou komen.

Na de hernieuwde geruchten en spypics van woensdag zijn afgelopen nacht nog meer kiekjes van de PSP Phone opgedoken.

PSP Phone gerucht

De eerste kiekjes werden van de zijkant genomen. Daarop is duidelijk te zien dat het toestel niet echt 'dun' genoemd mag worden maar door de ietwat rondere vormen zou hij best wel eens lekker in de hand kunnen liggen. Gezien de hoeveelheid foto's en de details die getoond worden lijkt het wel steeds aannemelijker dat de PSP Phone toch echt bestaat, alhoewel er natuurlijk nog steeds geen officiele berichten uit het kamp van Sony Ericsson gekomen zijn.

We wachten ook nog op Nordbergs 'grote verrassing' die dit jaar nog onthuld zou worden. De komst van een PSP Phone zou natuurlijk een grotere verrassing zijn dan de presentatie van een Windows Phone 7 toestel. Tot slot, en kan het aan mij liggen, vind ik het toestel op de foto's hieronder en die van afgelopen week toch wat 'kitscherig' ogen.

PSP-Phone-3010-i PSP-Phone-3010-l PSP-Phone-3010-m

Meer foto's vind je op de volgende pagina.

Foto's

PSP-Phone-3010-b PSP-Phone-3010-c PSP-Phone-3010-d PSP-Phone-3010-a PSP-Phone-3010-e PSP-Phone-3010-f PSP-Phone-3010-g PSP-Phone-3010-h PSP-Phone-3010-o PSP-Phone-3010-n

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.