Geruchten
27 november 2010 - Ron Smeets

Meer foto's van de Nokia X7 gespot

Gisteren dook, met wisselend succes, al een filmpje op van een toestel dat volgens de geruchten ergens volgend jaar als Nokia X7 door het leven zou moeten gaan.

De boys van HDBlog (Italiaans) hebben intussen nog enkele kiekjes weten te bemachtigen. Daarop is het toestel ook goed te zien naast de E7. Aangezien die een 4 inch display heeft lijkt het erop dat de X7 die ook krijgt. Mits het toestel op de foto's hieronder, en de geruchten, kloppen natuurlijk.

Enkele van onderstaande foto's waren ook al te bewonderen in het vorige artikel over de Nokia X7, maar ik heb ze er toch nog even bijgezet. Nokia-X7-Ba Nokia-X7-E7-d Nokia-X7-Bb Nokia-X7-Front Nokia-X7-E7-a Nokia-X7-Cam

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.