Geruchten
30 april 2007 - Ron Smeets

Meer foto's van de Nokia 8600 'Luna'

Of dit nog in de categorie 'geruchten' thuis hoort betwijfel ik. De Nokia 8600, codenaam Luna, is namelijk al bij de Amerikaanse FCC aangeboden ter goedkeuring voor de lokale markt.

Bovendien zijn er inmiddels zoveel 'geruchten' rondgegaan dat je gevoeglijk mag aannemen dat het nog een kwestie van tijd zal zijn voordat Nokia de 8600 officieel aankondigt en hij in de winkels ligt.

Via Ring Nokia vond ik nog enkele foto's van een prototype van de 8600 dat duidelijk al door vele vingers vastgehouden is geweest getuige de vlekken ;-)Gerelateerde links:
Nokia 8600 codenaam LUNA
Release Nokia Fashion High Phone (8600) aanstaande?
Nokia 8600 gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.