Toestellen
23 oktober 2007 - Ron Smeets

Meer foto's van de Motorola Z10 opgedoken

Vorige week zagen we al enkele wazige foto's van de Motorola Z10. Op zich een goede zaak dus dat er nog een aantal kiekjes opgedoken zijn (hierboven en na de 'klik').

Helaas zijn deze foto's ook niet helemaal 'zuiver'. Dat wil zeggen, ze zijn wel scherp gefotografeerd maar het toestel in kwestie was nog helemaal ingepakt in de beschermende, blauwkleurige en doorzichtige folie die doorgaans op nieuwe mobieltjes geplakt wordt voordat ze de doos in gaan.

Via: IntoMobileGerelateerde links:
Motorola Z10 in het wild gefotografeerd
Motorola RIZR Z10 geruchten bevestigd
Motorola Z10 heel kort te zien op Engelse O2 shop
Nieuwe Motorola's gespot tijdens presentatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.