Geruchten
13 mei 2007 - Ron Smeets

Meer foto's van de Motorola LAZR

Motorola bereidt momenteel de aankondiging van vier nieuwe toestellen voor die aanstaande woensdag tijdens een pers event in Londen het daglicht zullen zien en waarbij ook wij weer aanwezig zullen zijn dus het gissen naar de primeurs is in volle gang.

Eerder schreef ik al dat ik een deel van mijn geld zet op de Q9H, de RIZR Z8 en misschien zelfs de nieuwe Star Tac die enkele weken geleden al in het geruchtencircuit opdook. Het bericht over de ROKR E6, eerder vandaag, was natuurlijk meer een grap dan serieus bedoeld, maar dat zullen de meesten van jullie wel begrepen hebben.

Een mogelijk nieuwe Motorola waar ik eerder deze week echter nog niet aan gedacht heb is natuurlijk de LAZR. Deze dook een week of zes geleden voor het eerst op bij Howar Forums en inmiddels zijn er ook alweer nieuwe (wazige) foto's gespot waarbij de LAZR, ofwel Motorola V9m / V9c (wat eigenlijk zou duiden op weer een nieuwe RAZR versie) naast de KRZR te zien zou zijn.

OK, het bericht van PhoneNews dot com spreekt over een CDMA versie van deze nieuwe Motorola, maar het zou mij verbazen als deze opvolger van de RAZR niet ook in een GSM uitvoering verkrijgbaar wordt. Vooropgesteld natuurlijk dat deze geruchten waar blijken te zijn.

Overigens vind ik dat ook deze Motorola weer te veel op de RAZR voortborduurd. De foto's zijn nog wat wazig, maar de gelijkenis met de populairste Motorola van de afgelopen drie jaar is toch wel heel duidelijk te zien.Gerelateerde links:
Vier nieuwe Motorola's op komst
Is dit de Motorola LAZR?
Motorola RIZR Z3 in de VS bij T-Mobile te koop
Zestiger jaren voor Motorola StarTac III
Motorola Star Tac vs. de RAZR
Een ‘banaanvormige’ Motorola, de RIZR Z8
MOTORIZR bij Vodafone in Duitsland te koop
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.