Geruchten
08 juni 2006 - Ron Smeets

Meer foto's van de Motorola Canary

Enkele weken geleden doken de eerste geruchten over een ECHTE opvolger van de RAZR voor het eerst op. De Motorola Canary zou in 2007 de tot nu toe populairste GSM ooit van de Amerikaanse toestelgigant moeten gaan opvolgen.

Gisteren heeft Mobile Guerilla nog enkele foto's weten te bemachtigen die een iets beter beeld geven van de verschillen tussen de RAZR en zijn beoogde opvolger. Let wel: ook dit blijven nog altijd geruchten.

Qua specs valt de Canary nog niet echt op. Een 2MP cam en waarschijnlijk geen UMTS (wat ik moeilijk kan geloven) zijn natuurlijk geen opzienbarende features voor een toestel dat in 2007 op de markt moet komen. Zoals gezegd: rumors, rumors, rumors. . .Gerelateerde links:
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Motorola Q komt niet naar Europa
Motorola sluit deal met Pininfarina
Moto PEBL kiest kleur
RAZR best verkochte GSM in Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.