Geruchten
17 augustus 2008 - Ron Smeets

Meer foto's en specs van de Palm Treo Pro

Enkele dagen geleden doken de eerste geruchten over de Palm Treo Pro op, een toestel dat eerder al eens gespot was als zijnde de Treo 850.

Dit weekend heeft WMExperts de hand weten te leggen op enkele nieuwe 'live' foto's en specs van deze nieuwe Palm Smartphone.

Zo zou de Treo Pro voorzien zijn van quad-band GSM, tri-band UMTS/HSDPA, GPS, WiFi, 2 megapixel camera, microSD geheugenkaart optie (max. 32GB!), een 400Mhz processor, 320x320 pixel kleurenscherm, microUSB aansluiting, 3.5mm headset (audio) connector en een accu van maar liefst 1500mAh.Gerelateerde links:
Palm Treo 850 wordt de Treo Pro?
Specs van de Palm Treo 850 uitgelekt?
Foto van de Palm Treo 850 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.