Geruchten
20 oktober 2012 - Ron Smeets

Meer foto's en enkele nieuwe specs van de LG Nexus 4

De LG Nexus 4 is al heel wat keren gespot. Gisteren dook weer tweetal kiekjes op, samen met enkele specs. Twee daarvan waren nog niet eerder 'uitgelekt'. Zo zou de LG Nexus 4 ook een 2100 mAh accu hebben en een 1.3 megapixel front camera. De accucapaciteit is ook te zien in de tweede foto.

Het toestel wordt, naar alle waarschijnlijkheid, op 29 oktober onthuld tijdens een Google / Android event in New York.

Overigens is de tweede foto, waarop dus onder andere de accu te zien is, geen bewijs voor een afneembaar achterkantje. Dat zou de LG Nexus 4 namelijk niet hebben. De specs die tot nu toe dus 'bekend' zijn:
- Android 4.1.2 (Jelly Bean)
- 1.5 GHz Snapdragon S4 quad core processor
- 2 GB RAM
- 8 of 16 GB intern geheugen
- 8 megapixel camera
- 1.3 megapixel front cam
- 2100 mAh accu
- 9.1mm dun
- 4.7 inch IPS dsplay (1280 x 768 pixels) waarvan 1184 x 768 pixels beschikbaar zijn voor de 'content' en de rest (in de hoogte dus) nodg is voor de on-screen toetsen
- 3G / HSPA+ support (geen 4G/LTE)

De nieuwe foto's:

LG-Nexus-4-Rumor-2010 LG-Nexus-4-Back-Rumor-2010

Bron (Twitter), Bron (foto 2)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.