Toestellen
20 juni 2005 - Ron Smeets

Meer Ferrari modellen van Vodafone

Op het eerste gezicht lijkt de reclamecampagne voor een nieuw Ferrari-look toestel van Vodafone goed getimed. Helaas was de 1-2 van Schumacher en Barrichello op Indianapolis eerder het gevolg van een farce dan van een echte F1 race. Enfin, Vodafone promoot deze week haar nieuwste Ferrari GSM, de Sharp GX25, een Tri-Band GSM met eenvoudige 0,3 Mpixel cam en QVGA kleurenscherm.

Feitelijk is de GX25 Ferrari een goedkoop alternatief voor de reeds beschikbare 902sh in Ferrari-look. Dit 3G toestel kost nog altijd ruim 150 Euro, in combinatie met een relatief duur abonnement. De GX25 zal voor heel wat minder over de toonbank gaan en is met abonnement al gratis te krijgen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.