Geruchten
28 augustus 2008 - Ron Smeets

Meer details van de HTC Dream gespot?

De laatste weken hebben de geruchten rondom de eerste Android Smartphone zich opgesplitst in twee categorieën. De HTC Dream en de T-Mobile 'Google Phone'.

Waarschijnlijk gaat het hier nog steeds om één en hetzelfde toestel dat aanvankelijk wellicht alleen via T-Mobile te koop zal zijn.

Via Android Guys is nu een nieuwe tekening opgedoken van de T-Mobile G1 die inderdaad heel veel lijkt op de eerdere plaatjes van de HTC Dream.

Wat opvalt zijn onder andere het knikje aan de onderzijde, het bijzondere boogvormige slider scharnierpunt en de dikte van het toestel, 16.35mm. Dit, evenals alle andere 'getekende features' op de tekening hierboven, berust overigens op speculatie van de boys bij Android Community die de tekening ontleed hebben. Het origineel staat helemaal onderaan deze posting.

Verder heeft de G1 bijzonder weg van het toestel op deze, eerder dit jaar uitgelekte, foto van een Android Phone.

De originele tekeningGerelateerde links:
HTC Dream is kleiner dan de iPhone, groter dan de X1
HTC Dream goedgekeurd door de FCC
HTC Dream vanaf 17 September bij TMo USA?
Video van de HTC Dream opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.