Nieuws
12 januari 2010 - Ron Smeets

Meer dan 5 miljoen Nexus One's over de toonbank in 2010

Het is voor een groot deel koffiedik kijken omdat we op dit moment natuurljk nog niet weten welke interessante (Android) concurrenten de Nexus One van Google nog voor de kiezen gaat krijgen, maar analisten verwachten dat de zoek gigant dit jaar tussen de 5 en 6 miljoen exemplaren van de Nexus One zal verkopen.

Als die voorspelling uitkomt dat wordt dit direct het best verkopende Android toestel tot dusver. Over een dikke 11 maanden, of misschien al iets eerder als het echt zo goed gaat met de Nexus One ;-), zal blijken of deze voorspelling juist was.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.