Nieuws
30 september 2011 - Ron Smeets

Meer dan 1000 Windows Phone 7.5 Mango Apps beschikbaar

Microsoft's Joe Belfiore heeft eerder vandaag een tweet de wereld in gestuurd waarin hij mededeelde dat er inmiddels meer dan 1000 Windows Phone 7.5 Mango Apps in de marketplace staan.

Hij is, als Microsoft man, erg tevreden met dit aantal in, volgens hem, zo'n korte tijd. is dat inderdaad veel en snel? Op het totaal van ruim 30.000 (en inmiddels al zo'n 5000 meer) apps misschien wel, maar ik ben toch vooral benieuwd naar de eerste verkoop- en update cijfers van de nieuwe Windows Phone Mango (toestellen).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.