Nieuws
27 oktober 2009 - Ron Smeets

Meer dan 100.000 Applicaties in Apple's App Store

Apple heeft er zelf nog niets over naar buiten gebracht maar volgens diverse tellingen heeft de gadget fabrikant uit Cupertino inmiddels meer dan 100.000 App Store Apps goedgekeurd.

Tellingen van AppShopper komen uit op 101.561 applicaties. Concurrent Mobclix heeft er 103.295 geteld. Echter, het aantal Apps dat daadwerkelijk beschikbaar is in de App Store staat momenteel nog op ca. 93.000, die van ons meegerekend ;-))) Dat kan natuurlijk ook de reden zijn waarom Apple het doorbreken van de 100.000 grens nog niet wereldkundig gemaakt heeft.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.