Nieuws
16 december 2009 - Ron Smeets

Meer dan 10 Miljoen iPhones in Q4

Het afgelopen kwartaal was Apple al zeer in haar nopjes met de verkoopcijfers van de iPhone. Toen gingen er namelijk al 7.4 miljoen exemplaren over de diverse toonbanken.

Als de voorspellingen uit Taiwan kloppen dan worden er in het laatste kwartaal van dit jaar, traditioneel de beste periode voor wat betreft de verkoopcijfers van mobiele telefoons, zelfs meer dan 10 miljoen verkocht.

Niet slecht voor een toestel dat, als ik soms de reacties hier lees, door meer mensen wordt gehaat dan geliefd ;-)) Natuurlijk geldt dat voor meerder merken en toestellen, maar niemand kan toch meer ontkennen dat de iPhone, net als zoveel Nokia's, Samsung's, HTC's, LG's en Sony Ericsson's, een succesvol toestel is en dat Apple toch iets goed gedaan moet hebben de afgelopen jaren. Dat kun je ook afmeten aan het financiele succes van de Amerikaanse fabrikant.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.