Geruchten
04 juli 2007 - Ron Smeets

Meer bewijzen voor Vodafone en T-Mobile iPhone deals

Eerder deze week werd al bekend dat hackers de hand hadden weten te leggen op de firmware van de iPhone.

Behalve dat er nu dus hard gewerkt wordt aan het kraken van de SIM lock van de iPhone komen ook steeds meer andere leuke details boven water die in de firmware verborgen zitten.

Zo zijn nu niet alleen de operator logo's van AT&T en Cingular ontdekt, maar ook die van T-Mobile en Vodafone. Ja, die zitten dus al in de iPhone firmware die momenteel op de Amerikaanse modellen geinstalleerd is.

Volgens ons (en de rest van het wereldwijde web ;-)) voldoende bewijs om er van uit te gaan dat de Europese iPhone deals definitief met Vodafone en T-Mobile gesloten zijn. Helaas zijn de logo's gecodeerd en dus (nog) niet te openen.

Een kleine slag om de arm moeten we daarom natuurlijk wel nog houden. Het zou nog steeds een gerucht kunnen zijn. . .

Foto: EngadgetGerelateerde links:
Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.