Geruchten
29 maart 2010 - Ron Smeets

Meer bewijs van de Nokia N8-00 met Symbian^3

Er is nog geen officiele aankondiging gedaan door Nokia, maar er is inmiddels wel een XML profiel van de Finse fabrikant online te zien waarin de Nokia N8-00 beschreven wordt in combinatie met het Symbian^3 OS.

In de comments staat letterlijk "Symbian/3; S60/5.2 Mozilla/5.0;" Ruim een maand geleden gingen al de eerste geruchten dat de Nokia N8-00 de eerste Symbian^3 phone zou gaan worden. Nu maar wachten op de eerste officiele berichten uit het Finse kamp.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.